Onze visie op bouwen

Redon Bouw werkt volgens een uniek bouwconcept.

Met een no-nonsens insteek, doorspekt met een ontoombare energie en vakmanschap is Redon Bouw geheel anders dan welk bouwbedrijf ook.

Eén van onze kenmerken is het meedenken en bedenken van onderscheidende oplossingen. Een groot aantal landelijke klanten heeft inmiddels de snelheid en deskundigheid op het gebied van de (ver)bouw in de snelle sector ontdekt. Dit betekent dat u sneller kunt genieten van uw bedrijfspand.

Redon Bouw creëert ruimte en omgeving voor en van mensen, om aangenaam te kunnen wonen en werken. Zonder concessies te doen aan comfort, duurzaamheid, logistiek en leefmilieu. Met altijd een gedegen kwaliteit tegen een concurrerende prijs realiseert Redon Bouw totaaloplossingen voor haar opdrachtgevers.

Door een intensieve samenwerking met specialistische bouwgroepen, architecten, leveranciers en bouwpartners kan Redon Bouw altijd alert, snel en flexibel inspelen op de wensen van elke opdrachtgever.

Dat geeft ruimte in het budget,
ruimte in de tijd,
ruimte voor mensen,
ruimte door mensen.

Het uitgangspunt is en blijft goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Met ruimte om bij te sturen zonder concessies te doen aan eerder gemaakte afspraken. Denken en blijven (mee)denken is de basis voor een nog steeds gestaag groeiend aantal landelijke opdrachtgevers.

Wellicht dat dit vertrouwen van veel opdrachtgevers aanleiding geeft voor een goed gesprek over nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud.

Redon Bouw denkt met u mee en bedenkt
onderscheidende oplossingen voor u. Geen verrassingen
tijdens de bouw dankzij een gedegen voorbereiding.

Copyright © Redon Bouw 2019 - Privacy- & cookiebeleid - Design & realisatie Hutspot Media
Top