Verbouw

Een verbouwing hoeft geen enorme belasting te zijn.
Verbouwt u met Redon Bouw, dan loopt de verbouw binnen de planning. Wij houden ons aan de gestelde deadline.

VWO-formule (Volgende Week Open)

Onze verbouwingen gaan volgens onze VWO-formule. VWO staat voor Volgende Week Open. Voor u betekent het dat we een woning of bedrijfspand binnen anderhalve week kunnen verbouwen. En dat is natuurlijk heel aantrekkelijk voor een draaiend huishouden of bedrijf!

Voorbereiding verbouwing

Een van onze pijlers is een gedegen voorbereiding. Die voorbereiding ziet u onder andere terug in onze eigen timmerfabriek. Voorafgaand aan uw verbouwing produceren wij de te plaatsen onderdelen, zoals:
• Kozijnen
• Deuren
• Vloeren
• Dakopbouw
• Dakkapellen

De onderdelen worden daarna volgens planning op de bouwplaats gemonteerd. Deze manier van werken verkort de bouwtijd en verbetert de arbeidsomstandigheden. Oponthoud door slechte weersomstandigheden komt bijna niet meer voor.

verbouwing winkel

Meedenken en bedenken

Voor al onze nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten geldt, dat wij met u meedenken. Dat houdt in dat wij in een vroeg stadium eventuele problemen al voorzien en kunnen verhelpen. Wij bedenken graag oplossingen waarmee u vooruit kunt.

Wilt u ook een zorgeloze verbouwing? Neem vrijblijvend contact op met Redon Bouw, wij vertellen u graag meer over ons unieke bouwconcept.

 

Redon Bouw denkt met u mee en bedenkt
onderscheidende oplossingen voor u. Geen verrassingen
tijdens de bouw dankzij een gedegen voorbereiding.

Copyright © Redon Bouw 2021 - Privacy- & cookiebeleid - Design & realisatie Hutspot Media
Top