Renovatie

Wilt u uw bedrijfspand of uw woning renoveren?

Is uw bedrijfspand toe aan een renovatie of wilt u uw woning op laten knappen? Redon Bouw neemt u het gehele proces uit handen. Wij denken met u mee vanaf het prille idee tot en met de oplevering.

Ingrijpende verbeteringen

Bij een renovatie denk je aan ingrijpende verbeteringen van een pand, zoals:
• vervangen van een dak
• vernieuwen van een badkamer
• plaatsen van ramen en kozijnen
• vervangen of vernieuwen van een keuken of kantine
• plaatsen van een dakkapel

Hoe moet het nu als u tijdens de renovatie in het pand wilt blijven wonen of werken? Geen probleem bij Redon!

Renoveren door Redon Bouw

Wij bouwen volgens ons unieke bouwconcept. De belangrijkste pijlers van dit concept zijn: snel, betrouwbaar en voordelig. In een vroeg stadium bespreken we alle facetten van de renovatie. Hierdoor kunnen we snel inspelen op eventuele hobbels tijdens het renoveren. Daarnaast hebben we intensief contact met onze bouwpartners. Afspraak is afspraak en deadline is deadline. Daar wordt niet aan getornd. We leveren binnen de gestelde termijn op.

Wonen op een bouwplaats

Onze tijdswinst behalen we door goed te plannen en door een goede voorbereiding. De te plaatsen kozijnen of dakkapellen worden voordat we op de bouwplaats beginnen, in onze eigen timmerfabriek geproduceerd. Hierdoor kunnen we snel werken, zonder af te doen aan de kwaliteit van ons werk of de staat van de bouwplaats. Ook bij renovaties werken wij altijd netjes en schoon. Dit maakt het voor u mogelijk om in het pand te blijven wonen of werken tijdens het renovatieproces.

Contact

Denkt u aan een renovatie en wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met Redon Bouw, we vertellen er graag meer over.

Redon Bouw denkt met u mee en bedenkt
onderscheidende oplossingen voor u. Geen verrassingen
tijdens de bouw dankzij een gedegen voorbereiding.

Copyright © Redon Bouw 2021 - Privacy- & cookiebeleid - Design & realisatie Hutspot Media
Top