Onderhoud

Het onderhoud van uw woning of bedrijfspand is vaak lastiger dan u denkt. Goed onderhoud is belangrijk, omdat het de levensduur van uw pand verlengt. Hebt u er al eens gedacht om uw onderhoud uit te besteden?

Goede staat

Voor u als bewoner of gebruiker is het belangrijk dat het pand in goede staat is en blijft. Het woont en werkt niet alleen prettiger, u bespaart ook nog eens veel geld. Achterstallig of verkeerd onderhoud betekent meestal onnodig hoge kosten.

Onderhoudswerkzaamheden

Wat ons betreft, houdt de betrokkenheid van Redon Bouw niet op bij de oplevering van uw nieuwe, verbouwde of gerenoveerde bedrijfspand. Wij dragen graag bij aan een lange levensduur van het gebouw. U kunt bij onderhoud denken aan:
• Vervangen van houten kozijnen
• Repareren van deuren
• Schilderwerk
• Onderhoud van timmerwerken
• Repareren of vervangen dakgoten en daklijsten
• Onderhoud aan gevelplaten


Bouwconcept

Het onderhoud gebeurt snel, vakkundig en binnen de gestelde termijn. Dankzij onze zeer strakke planning bespaart u tijd, overlast en geld. Al onze werken worden grondig voorbereid, waardoor we in een vroeg stadium in kunnen spelen op eventuele problemen. De deuren, ramen of gevelplaten die vervangen moeten worden, worden vooraf geproduceerd in onze eigen timmerfabriek. Op de bouwplaats hoeven de medewerkers niet op elkaar of op materiaal te wachten.

 

 

Redon Bouw denkt met u mee en bedenkt
onderscheidende oplossingen voor u. Geen verrassingen
tijdens de bouw dankzij een gedegen voorbereiding.

Copyright © Redon Bouw 2023 - Privacy- & cookiebeleid - Design & realisatie Hutspot Media
Top